tisdag 1 januari 2008

Nyårsatfon 2007

Idag blev vi bjudna hem till sambond syster på middag. Det var fläskfilé med potatisgratäng.
Till det serverades det vin, öl eller vanlig dricka. Hem till svägerskan så kom, svärmor, Janne, samt svägerskans svärmor och svärfar och hennes svägerskas tvillingar med sambo och sen vi då. Det var mysigt och maten smakade gott.

Efter vi vart där på middag och så, så åkte vi vidare till en kompis på stan och träffade lite andra vänner och så. Satt och pratade och hade det skoj och mysigt. Sen åkte vi hem runt 21 för Anton var så trött. han var vaken hela tiden i bilen hem och väl hemma efter en ny blöja och pyjamas på sig så somnade han till en flaska välling.
Han fick somna in ordentligt för det smällde ju massa smällare redan då.

Nu klockan 00.10 smälls det en hel del och sambon och sonen ligger och sover som stockar.
Jag sitter ensam uppe och skriver här och ska fixa lite med några bilder i en bok innan jag ska sova. Vem vet det kanske är någon som ringer och säger Gott Nytt år och då är det bra och vara vaken :)

Hoppas att ni alla andra där ute har haft ett bra Nyårsafton som vi har haft.

Ha det bra tills nästa gång

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser ut som om du haft ett trevligt nyår... De hade vi med, svägerskan med pojkvän kom ocksp till svärisarna och sen åt vi oxfile med potatisgratäng och bearnaise, vin/öl/läsk till det...

Barnen fick vara uppe så länge de orkade men Kevin somnade före årsskiftet. Jojo däremot var ute och tittade på smällarna och raketerna och tyckte det var helhäftigt, sen var han med på ostbricka mellan 00:30 och ca 01:30 då jag tyckte det var dags att både han och jag lade oss :))