söndag 13 januari 2008

Barnvagnen såld & köpt ny

Här Nedan kan ni se vagnen som vi köpte till Anton. Han sitter fint i den och han är stilla i den med. Skönt det att han tycker om och sitta i den annars hade det inte gått. Får ni även se den nya härliga skötväskan med. Men allroundåkpåsen får ni se när jag får hem den.
Ja som jag skrev innan så hade vi lagt ut Antons barnvagn till försäljning på blocket. Det var en hel del som har hört av sig och en familj från Linköping var här och kollade på den idag och dom köpte den. Dom prutade ingenting så vi fick som vi ville för det 4800kr.
När dom hade åkt hem så pakade vi ner Antons viktigaste saker i en liten ryggsäck som vi hade med oss till min morfar och mormor innan vi åkte vidare till Nora och köpe en Emmaljunga scooter vagn för 1000kr. Sen bar det iväg till Babyproffsen för och köpa en ny skötväska för det fanns ingen med till vagnen och samtidigt så beställde vi en allroundåkpåse i samma färg som vagnen. Dem sakerna vi köpte i affären kostade oss 1000 kr så sammanlagt lade vi ut 2000 kr på en annan vagn åt Anton så nu har man lite pengar över som ligger hemma till andra saker som vi behöver.

Ha det bra tills nästa gång

Inga kommentarer: