onsdag 16 januari 2008

Bvc kontroll m.m

Igår Tisdag den 15.e Januari så hade jag och sambon 2 års förlovningsdag. Vi gjorde inget speciellt mer änn att handal lite mat åt våran son så han har.
Om jag ska var aärlig så har vi båda glömt bort att vi hade förlovningsdag i går. Men vi ska ta igen det i helgen med lite god mat utifrån.

Idag så har Anton vart på bvc och träffat specialistläkaren pga vi tror han kan ha laktos eller gluten allergi men läkaren sa att det inte var någon fara med anton för han har inte gått ner i vikt så mycket. han har vist gått ner lite i vikt men han har gått upp det lika fort igen. Idag vägde Anton exakt 10kg och var 77 cm lång. Så nu hoppas jag att sambon inte oroar sig över att våran son kan ha laktos intolerant för det kunde läkaren säga att han inte kan ha nu samma med gluten.

Jag och Anton gick hem medans sambon åkte bilen. Han kom direkt från jobbet. Anton somnade så skönt i sin vagn och han sov i 1 timma. Under den timman så hann jag laga lite mat åt oss alla och det blrv korvstroganoff och ris. Det tyckte Anton om och det gick ner för oss alla andra med.
Vid 14 hämtade jag min dotter Emelie från dagis och sen satte vi oss i bilen och åkte ut till marieberg för att kolla och se om kappahl hade någe fint på rean för vi hade fått ett sms om att vi kunde få rabatt på rean för 50% till. Vi hittade en grön fin kjol åt Emelie för 34,50 och sen en skjorta till anton gör 14,50 så totalt blev det 49 kr, rena fyndet. Vi gick in på Lindex men hittade inge som passade barnen just nu på rean så vi gick vidare till hm och hittade ett par byxor åt anton för 39,50. Sen tog vi oss en liten fika på cafét där uppe. För mig blev det en bananasplit och för emelie blev det en bägade med 2 kulor och sambon tog sig en toast och anton ja han fick lite av sin efterrättsburk och sen smakade han av oss.

Nu sover båda barnen gott i sina rum och det är lugnt och skönt nu, man kan koppla av och så. Men innan jag ska sova så ska jag hänga upp en tvätt så den blir torr tills i morgon så vi kan tvätta mer kläder och handdukar.

Ha det gott tills nästa gång.

Inga kommentarer: