torsdag 22 maj 2008

Anton ny friserad

Före Efter

Idag så tog vi Anton till frisören för att bli sommar fin i håret. Det gick mycket bättre än vad vi hade trott. Han satt i mitt knä och åt lite choklad emellan åt när han vred på huvudet.
Han blev en helt annan Anton tycker jag när han blev av med håret. Han är ingen bäbis längre utan han har blivit stor. Ser äldre ut med gör han.

Kan även berätta att jag med klippte mig lite granna för att blir lite sommar fin.

Ha det bra tills nästa gång

2 kommentarer:

Mel__666 sa...

Tycker Anton blev jätte fin med den nya frillan :-) Passar bättre i kort än långt hår. Ham kunde delat med sig av sitt långa hår till kirah. Hon lär inte behöva klippa sig på länge..

Anonym sa...

Barnens dagis gjorde också utflykt igår men krävde att barnen skulle ha gymnastikskor och solkräm, och deras krav kom dagen före de skulle iväg. Kände att det blev väl dyert att ge mig av och köpa både skor och solkräm enbart för en dagisutflykt. Barnen har gymnastikskor och solkräm men vi glöämde det hos svärisarna senast. Dagis ansåg att det inte gick att gå i foppatofflor..? Jag har gått i mina i 1½ år nu, och barnen har gått i siona varje dag då det inte varit väder för regnstövlar, de kan både gå och springa i sina foppisar, bättre än i vanl. sandaler :-)