torsdag 24 juli 2008

Anton inlagd på sjukhuset

I går kväll vid 21 tiden fick ambulansen komma hem till oss för Anton hade svårt att få luft. Vi åkte med in till akuten och så. Han hade fått röda prickar på kroppen och det hade blivit en allergisk reaktion. Han fick cortison och tavegyl och så fick vi gå upp på barnmottagningens barn avdelning (avd 26) för observation.
Kom in på sal 5 och där somnade vi på en gång i samma säng. Sköterskorna kom och kollade till utslagen Anton har på kroppen några gånger under natten.

I morse när vi vaknade vid 8 tiden så hade utslgen gått bort på ryggen men inte på magen och bena. Där hade det gått från röd färg till blå/grå lila fläckar.
Läkaren kom och dom sa att Anton tål inte Iprenen som han har fått. Så nu i framtiden ska vi inte ge han det. Läkaren kollade på Antons höft för han har ju en inflammation där och nu ska dom göra en skelett rlntgen, kolla ögonen samt ta sänkan och lever prover så nu blir vi kvar här en natt till och sen får vi se hur allt blir.
Det är bra att dom kollar upp allt på Anton nu så man får reda p åavd det är för fel på han med hans onda höft.

Just nu väntar vi på att dom ska ta blodproverna och sen är det bara att vänta och se vad dom visar och så.

Emelie ja hon var redan hos mormor och morfar så det var ju tur. Hon får sova där tills i morgon för att Lars han jobbar i morgon.

Ska försöka att få med min bärbara dator med mobilt bredband så jag kan göra något när Anton sover senare samt ha kontakt med lite nära och kära för man får ju inte ha mobilen på här inne på avdelningen.

Nu ska vi gå bort till vårat rum för att kolla om Lars har somnat *ler*

Skriver mer senare och berättar hur det har gått.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ligger här i sjukhussängen och kollar på min son som sver så gott i sängen.


Dom fick sticka han försgt ca 5 ggr men det lyckades inte så fick sätta på emla salva igen men då på händerna. vi gick in och lade oss och vi somnade. dom kom efter 1 timme och väckte oss för ett nytt försök. Denna gång lyckades dom att få in infarten med. Blodproverna blev tagna så det
är bara att vänta på svaren.

I morgon kl. 8 ska vi vara på skint röntgen och sen kl. 9 ska vi vara på ögon och kolla dom och sen kl. 10 ska vi vara tillbaka på skint röntgen. så vi blir nog kvar här tills eftermiddagen sen får vi se hur länge till det blir. Han ska få kontrast i sin infart i morgon med och det är för röntgens skull.

Tur man har mobilt bredband så man kan ha kontakt med världen lite för mobilen får jag ju inte ha på här.
Man får ju lappsjuka annars med *ler*

Nu är det dags att sova så man orkar med morgondagens undersökningar.

Ha det bra tills nästa gång

1 kommentar:

Mel__666 sa...

Fy vad hemskt hoppas allt går bra nu då. Krya på dig Anton Kramar Från Kirah & Mel....