söndag 1 juni 2008

Söndags mys

Idag åkte vi till svärmor på fika samt lite badning i poolen ute på deras altan. Viggo och Tina var där på besök med så Anton och Viggo lekte i poolen en stund och sen så satt Viggo kvar där själv medans Anton sprang runt på gräsmattan och sen in på altanen och ut igen med mera. Han har massor med spring i sina ben så man får knappt sitta still 5 minuter.

Efter vi vart där så åkte vi till maxi och handlade Anton lite blöjor för här hemma var dom helt slut. Vi köpte nya åt han här om dagen men det blev storleken för liten för han så dem gav vi bort till kusinen viggo. Vi handlade lite mat med som vi behöver ha hemma.
Efter handlingen så åkte vi till Vimala och hämtade Emelie där. Hon har vart där hela helgen och haft det skoj och haft lite kalas med. Hon fick lite av varje men det mesta har hon kvar där.

Väl hemm aså går hon till sin klasskompis och leker där tills det är dag att hämta henne för att vi ska äta mat och när jag hämtar henne så är hon barfota och vet inte vart hon har lagt sina sandaler så ja då börjar en jackt på sandaler letande och till slut så hittar jag dom som tur är. Dom är bara 1 vecka gamla och det är morfar som ahr betalt dom med.

Båda barnen sover gott nu så nu är det dags för mig och se lite på tv innan jag ska sova själv.

Ha det bra tills nästa gång

1 kommentar:

Anonym sa...

Pass kostar 400 kr oavsett om det är till barn eller vuxen och de gäller i 5 år oavsett ålder på innehavaren.