onsdag 4 juni 2008

Avslutning på dagisen


Idag har det varit avslutning på båda barnens dagis. Antons dagis hade på morgonen mellan 9:30-11 och Emelies dagis hade mellan 15.00-16.00.
Började på antons dagis med saft och tårta och det var gott och efter ett tag så var det avtackning av 6 åringarna som ska börja förskoleklass och dom fick en cd skiva eller dvd skiva med lite bilder samt film på under tiden dom gått på kattungen. Sen skulle dom som ville vara med och leka ballongleken dom kom till lilla lekgården där Anton håller till men Emelie ville inte vara med för hon är ju rädd för balonger men detta var en lek utan balonger men det förstod inte hon förrens efteråt. Sen när leken var färdig så fick Anton och alla andra barn ett papper med bilder på och det är dom själva på bilderna och dom andra som går på förskolan.
Sen åkte vi hem och anton han sov så gott och jag tog min cykel till habiliteringen för att träffa logopeden och prata lite om olika scheman åt emelie och så. Sen cyklade jag hem och tog lite fika innan vi gick till Emelies dagis och hade avslutning där.
Där sjöng alla barnen avslutnings låtar och så och sen hade dom oxå avtackning av 6 åringarna somska börjar förskoleklassen till hösten. Här fick dom en ram med någe kort i så det är inte samma saker som dom får.
Här fick vi köpa fikat själva och så med så det är annorlunda vart man kommer ser jag.
Men dagen har vart hur bra som helst.

Ha det bra tills nästa gång

Inga kommentarer: