måndag 8 september 2008

Idrottsskola

Idag så har Emelie börjat på Idrottskola med Brickebackens if. Idag var det alla åldrar men dom delade upp dom i års kategorier, ja 2002 var en grupp med mera.
DOm hade samling i markaskogen som ligger här i brickebacken. Det finns en stuga som heter ljugstugan som är till för dom som har orientering.
Idag var det skogen som gällde. Dom skulle följa en snitslad bana med orange/vita band in i skogen. Efter en bit så var det 2 st blåa snören mellan 2 träd. Där skulle barnen klättra upp och gå på det ena repet och det andra håller dom sig i och så går dom mellan trädena. Det gick mycket bra för Emelie att gå där. Jag höll i henne lite i ryggen och det gick galant för henne. Sen kom man till ett berg typ och där skulle barnen och vi vuxna med dra oss upp för med ett rep och det gick ganska bra för henne men hon fick hjälp och jag klarade det bra =)
När vi kom upp för berget så skulle barnen leka följa jon men det var inte Emelie med på så mycket. Sen gick vi till grillplatsen och innan barnen fick gå till korven så lekte dom först björnen sover och den leken var Emelie inte så villig att göra när hon blev tagen och så. Sen var det oxå stövelkastning och sen när man kastat sin stövel så fick dom ta sin korv med bröd samt en festis.
Emelie tyckte det var skoj så hon ska fortsätta gå på idrottsskolan. Nästa gång dom har Idrottskola är de 20:e september och då ska dom vara på GIH och ha friidrott ute. Se vad hon tycker om det.

Ha det bra tills nästa gång

Inga kommentarer: